Vi har gule standard-hvalpe efter 

Cut'n Cordoza's Confetti Girl 

og 

INTCH(U) DKCH SECH(U) KLBCH Lab Heartbreakers Sailor

Begge forældre er frie for HD, Ad, EIC og øjenlyst uden anmærkninger. 

Sailor har en lang udstilingskarriere bag sig, hvilket hans mange titler jo vidner om. Ydermere har han bestået DRK's Kvalifikationsprøve samt præmiering i beg. kl. på markprøve. Du kan læse mere om Sailor, og desuden se mange flere billeder, på hans egen side https://www.labheartbreaker.dk/Hundene/Sailor/Sailor.htm

Confetti Girl som dagligt lystrer navnet Asti - jep hun er lige så sprudlende, er avlet  i direkte linje fra vores stamtæve og er meget racetypisk på både eksteriør og temperament. Asti er sjov, lærevillig og uproblematisk at omgåes. 

Hun har bestået DRK's Kvalifikationsprøve, har 1. pr. i begynderklasse og så anvendes hun på praktisk jagt. En alsidig og fantastisk tæve, der altid er med på lidt sjov:-)


Hvalpene vil være fantastiske familiehunde og alt efter interesse, vil de være egnede til enten markprøvetræning, lettere jagt, sportræning og sikkert også til udstilling. 


   

Hvalpene er rejseklare 13/12 2019


Stamtavle for hvalpene:


Hvalpene sælges med DKK stamtavle, er behandlet mod orm 3 gange samt vaccineret og sundhedstjekket hos dyrlægen.


  • Med hvalpen følger vores egen Hvalpeguide, der vil hjælpe jer til at få den bedst start. Her får I råd og vejledning om de mange opgaver og udfordringer I vil møde som ny hundeejer.
  • Som altid afholder vi hvalpetræningshold for hele kuldet fra de er ca. 12 uger gamle. Her træner vi den grundlæggende basistræning, socialisering og hyggeligt samvær.

Hvalpene sælges udelukkende til familier, der kan tilbyde hunden en stimulerende hverdag, hvilket vil sige; hvor retrievertræning eller anden træning, forventes at blive en fast del af hundens hverdag. 

 

Kontakt os gerne for en uddybende snak om anvendelse og muligheder.

Claus & Tina

mobil: 21120992